Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

06.12.2023 10:55

Привітання селищного голови з Днем Збройних Сил України

65703841c55a7__399-600x400.jpg

Дорогі захисники України!

Шановні військовослужбовці, військовозобов’язані, працівники та ветерани Збройних Сил України!  Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Сьогодні служити в лавах Збройних Сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину.

Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сила та міць української держави – в єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до вашого професійного свята і  надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

Другий рік поспіль в умовах воєнного стану в країні українське військо пройшло шляхами випробувань, здобуло безцінний досвід у запеклих боях і показало усім країнам, як з честю та відданістю захищати мир і рідну землю від вторгнення окупанта.

Шановні військовослужбовці та ветерани, від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, щедрої долі, затишку в родинах, довгоочікуваного миру, сили й наснаги в усіх ваших справах, непохитного оптимізму та незламної віри в щасливе майбутнє!

Бажаємо вам і надалі зразкового виконання обов’язків задля зміцнення обороноздатності України, високих вам злетів і м’яких посадок, радості і добра, здійснення усіх найзаповітніших мрій і сподівань, завзяття, наснаги у відповідальній та почесній службі на благо народу України!

Від усього серця бажаю миру та спoкoю вам, дoрoгі захисники нашої держави, подальших успіхів у вдoскoналенні бoйoвoї майстерності, добра та достатку. Ваша мужність та сила духу здатні пoдoлати будь-які перешкоди.    Хай Господь Бог допомагає вам та вашим родинам! 

Слава Україні!  Миру Україні! 

З повагою і найкращими побажаннями - селищний голова Денис КАГАНЕЦЬ.