Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

28.11.2023 15:30

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді

6565ecd5bebeb__photo_2023-11-28_15-29-37.jpg

28 листопада відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді під головуванням  заступника селищного голови Івана Меклеша.
Заслухавши порядок денний, члени комісії розглянули перші питання та надали дозволи на реєстрацію місця проживання неповнолітніх дітей без згоди одного з батьків.
А  у зв’язку з неявкою  заявників на засідання два питання порядку денного – про розгляд ухвали Тячівського  районного суду Закарпатської області про відкриття провадження у справі за позовом громадянина С. про  визначення місця проживання дитини про розгляд  ухвали Тячівського  районного суду Закарпатської області про відкриття провадження у справі за позовом громадян М. про позбавлення батьківських прав  - перенесено на наступне засідання.

Також комісія розглянула та ухвалила рішення задовольнити клопотання служби у справах дітей Дубівської селищної ради щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянки М. та клопотання щодо продовження перебування чотирьох малолітніх дітей в БО «Містечко милосердя св.Миколая».