Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

13.10.2023 15:45

Відбулося засідання позачергової сесії Дубівської селищної ради

65293ca9b5d5d__IMG_8060.JPG

У четвер, 12 жовтня, відбулося  засідання позачергової двадцять шостої сесії VIII скликання. Вів засідання селищний голова Денис Каганець. З 26 депутатів у залі зареєструвалися 16.

Після ознайомлення присутніх з порядком денним, депутати перейшли до розгляду питань

Найперше, селищний голова представив депутатам нового члена  депутатського корпусу Василя Кубинця та запросив його скласти присягу депутата.

Затим  Марію Носу було обрано секретарем для ведення протоколу.

Наступним рішенням депутати затвердили угоду про взаємну співпрацю між муніципалітетоми міста Миява (Словацька Республіка) та Дубівською територіальною громадою. А також внесли зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються відділом «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Дубівської селищної ради, додавши послуги у ще трьох напрямках ДМС, Є-Ветеран, послуги щодо громадських формувань  та професійних спілок, зазначені послуги будуть надаватись після підписання узгоджених рішень із установами.

Обранці також створили КУ «Молодіжний центр «МолодьДій», затвердили його статут та положення про установу.

У питанні «Різне» проголосували за зміни у структурі та чисельності працівників апарату ради та її виконавчих органів. Затвердили кошторис «Будівництво дитячого садка на 100 місць (на 4 групи) в с. Калини Тячівського району. Коригування» та програму підвищення енергонезалежності Дубівської ТГ на 2023-2027 роки.

А після розгляду земельних питань підписали звернення до голови ОДА та профільних установ щодо надання допомоги у вирішенні надзвичайної техногенної ситуації у с. Калини.

IMG_8055.jpg IMG_8062.jpg