Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

25.09.2023 16:08

Відбулося чергове засідання виконкому Дубівської селищної ради

6511873dc02f2__IMG_4993.JPG

25 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубівської селищної ради. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець. У залі були присутні 16 членів виконкому з 27.

Після затвердження порядку денного присутні перейшли до розгляду питання про надання статусу дитини-сироти. Тож надали згоду на надання такого статусу дитині Г., у якої померли батьки, встановили опіку над нею та взяли неповнолітню на квартирний облік дитини-сироти.

Наступним рішенням надали допомогу на поховання та матеріальну допомогу військовослужбовцям з Дубівської громади.

Також затвердили кошториси та план заходів щодо складання прогнозу бюджету Дубівської ТГ на 2024-2026 роки та проєкт бюджету на 2024 рік.

Затим затвердили висновок опікунської ради при виконавчому комітеті Дубівської селищної ради про доцільність призначення опікуна  Д. Члени виконкому схвалили Програму підвищення енергоефективності Дубівської ТГ на 2023-2027 роки.

Створили Комісію з розгляду питань щодо обстеження та надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних атак, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.

Надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами одному з заявників та надали кільком особам статус особи, яка проживає, працює (навчається) на території населеного пункту, якому надано статус гірського.

Наприкінці засідання обговорили проведення футбольного та волейбольного турнірів «Кубок Подольського» з нагоди дня народження Дмитра Подольського та 70-ліття заснування футбольного клубу «Карпати».

IMG_4994.jpg