Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

24.08.2023 08:12

Привітання селищного голови з Днем Незалежності України

64e6e72501d2d__8475e46aea1ee70fac5c197926021c1f.jpg

Шановні мешканці та гості громади!  

День Незалежності України  – це велике національне свято. Це данина пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за українську  державність.  Це День, коли на карті світу з’явилася нова незалежна держава.

Вся історія України – це споконвічна історія запеклої боротьби українського народу за свою свободу та суверенітет, тому тільки з проголошенням незалежності України споконвічна мрія нашого  народу  втілилась в життя.

   За час, що минув з дня проголошеня незалежності України до 24 лютого 2023 року,  значно зріс  міжнародний авторитет нашої держави, зміцнився її економічний потенціал, змінилось життя українців, змінились самі люди, але незмінним залишилось їх бажання жити у вільній самостійній, незалежній країні.

    Ворог приніс на нашу землю  смерть та розруху. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено та зруйновано інфраструктуру багатьох населених пунктів, знищено цілі міста разом з мешканцями.

   Захищаючи незалежність України гинуть її найкращі сини та доньки. Ми  схиляємо голови перед їх мужністю та патріотизмом.

Дорогою ціною платить наш народ за свою незалежність, та День Перемоги наступить, ми відбудуємо свою країну і Україна стане ще кращою, ніж була

   Тож дозвольте мені  побажати всім нам Перемоги над ворогом, мирного неба,  міцного здоров`я  та щасливого життя у вільній, незалежній  Україні.

Зі святом усіх! Слава Україні!

З повагою - селищний голова Денис КАГАНЕЦЬ.