Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

25.05.2023 08:52

Відбулося засідання сесії селищної ради

646ef8519c645__IMG_9936.JPG

 24 травня відбулося засідання 22 сесії восьмого скликання Дубівської селищної ради. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець.  У залі зареєструвалося 16 депутатів з 25.

Найперше, депутати ознайомилися з порядком денним. Затим обрали Марію Носу секретарем для ведення протоколу засідання.

Затим проголосували за заміщення депутата Дубівської селищної ради. Так, припинено повноваження депутата Павла Цубери та визнано повноваження депутата Андрія Обриського, який є наступним за черговістю кандидатом у депутати  у єдиному виборчому списку місцевої організації політичної партії «Команда Андрія Балоги». Також відповідно до поданих заяв, обранці ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень депутатів Василини Руснак (місцева організації політичної партії «Слуга народу») та Аліни Куцин (місцева організації політичної партії «Рідне Закарпаття»).

Внесли зміни до рішення «Про бюджет Дубівської селищної територіальної громади на 2023 рік». Зокрема, за рахунок перевиконання дохідної частини селищного бюджету та шляхом перерозподілу бюджетних коштів спрямовано кошти на капремонт приміщення спортзалу Дубівського ліцею (1,6 млн. грн.), 120 тис. грн.. - на заробітну плату робітникам КП «Дубівське», 100 тис. грн. - на розробку проєктно-кошторисної документації на об’єкт «Нове будівництво каналізаційних очисних споруд продуктивністю 1000 м3/добу з використанням відновлювальних джерел електроенергії в смт Дубове», надали субвенцію до обласного бюджету на співфінансування компенсації частини вартості придбаних суб’єктами господарювання альтернативних джерел енергозабезпечення у сумі 64, 4 тис. грн. та субвенцію до державного бюджету на придбання спеціалізованого службового автомобіля для поліцейського офіцера громади у сумі 800 тис. грн., ще  120 тис. грн.. спрямували як іншу субвенцію на КНП «Тячівська лікарня».

Вони також  затвердили детальний план території Дубівської громади та статут у новій редакції Калинівського МРЦ.

Після розгляду земельних питань перейшли до питання «Різне», де затвердили тарифи платних послуг КНП «Дубівська лікарня» та Програму комплексного відновлення територій територіальної громади. А також затвердили перелік вулиць комунальної власності, по яких проведено технічну інвентаризацію та паспортизацію. Крім того, присвоїли найменування вулиці Нова Дорога у смт Дубове, урочищу Погарь та урочищу Підподишори у Калинах та  урочищу Кінець у Красній.

Завершилось засідання розглядом та ухваленням рішення щодо внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Дубівської селищної ради.

Пресслужба громади.