Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

08.05.2023 08:10

Привітання селищного голови з Днем пам'яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

645884f41e14f__z-dnem-pamyati-ta-pry-my-rennya.jpg

Шановні мешканці та гості громади!

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 У ці травневі дні українці разом зі всім світом згадують події найкривавішої війни всіх часів. Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто не скорився і виніс на своїх плечах тягар від нацистської навали. Хто загинув у боях, у концтаборах, хто помер від ран.

 Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів, зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам та досягненням. Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі та висловлюємо глибоку вдячність за подвиг.

 Сьогодні ми знову змушені боронити власну землю. Але наші мужні воїни продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили. Низько вклоняємося Вам, дорогі захисники Вітчизни. Я дякую усім захисникам України, за патріотизм і мужність заради свободи нашої країни, які і зараз роблять усе, щоб нарешті запанував мир. Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, сил та терпіння, мирного неба над головою та невичерпної віри в краще майбутнє України.

 З повагою - селищний голова Денис КАГАНЕЦЬ.