Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

01.05.2023 10:05

Відбулося чергове засідання виконкому

панорама-Дубового.-Автор-світлини---Олександр-Савенко..jpg

28 квітня відбулося чергове засідання виконкому Дубівської селищної ради. Вів зібрання перший заступник селищного голови Роман Поліщук. Участь у засіданні взяв 21 член виконкому.

Після ознайомлення з порядком денним члени виконкому перейшли до розгляду питань. Найперше, ухвалили рішення щодо статусу дітей, які опинилися з різних причин без нагляду батьків. Так, одній дитині надали статус дитини-сироти, іншій – статус дитини, позбавленої батьківського піклування. Своїми рішеннями встановили опіку над дитиною-сиротою та взяли неповнолітню особу  на квартирний облік, а також визначили місце проживання дітей з одним із батьків. Ще одним рішенням  затвердили висновок комісії з питань захисту прав дітей про недоцільність позбавлення батьківських прав матері.

Надали допомогу на поховання родичам померлих та матеріальні допомоги потребуючим мешканцям громади. Також члени виконкому ухвалили рішення про надання статусу особи, яка проживає, працює (навчається) на території населеного пункту, якому надано статус гірського, кільком мешканцям громади.

Наприкінці засідання надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на території громади та надали дозвіл на вирубку аварійних дерев на території комунальних закладів.

Пресслужба громади.