Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

14.04.2023 11:59

Відбулось засідання позачергової сесії селищної ради

6439183dbf612__IMG_8990.JPG

Сьогодні, 14 квітня відбулося засідання двадцять першої позачергової сесії восьмого скликання Дубівської селищної ради. Вів засідання селищний голова Денис Каганець. У залі зареєструвалися 17 депутатів з 25.

Після відкриття сесії та звучання Гімну України головуючий ознайомив присутніх з порядком денним.

Найперше, депутати обрали Марію Носу секретарем для ведення протоколу засідання. Затим внесли зміни до рішення «Про бюджет Дубівської селищної територіальної громади на 2023 рік». Зокрема, шляхом перерозподілу коштів спрямували 100 тис. на оплату послуг з проведення енергоаудиту будівлі Дубівського ліцею,  900 тис. грн. – на утримання дороги загального користування Колочава-Усть-Чорна-Калини-Бедевля у межах громади, а також 2,5 млн. грн. – на капітальний ремонт комунальних шляхів, ще 95 тис. грн. виділили на придбання стабілізатора напруги для КНП «Дубівська лікарня».

Наступним рішення обранці затвердили угоду про взаємну співпрацю між муніципалітетом міста Костелец-над-Орлічі (Чеська Республіка) та Дубівською територіальною громадою та проголосували за початок розробки Стратегії розвитку Дубівської селищної громади на період до 2027 року та Плану заходів з її реалізації на 2024-2027 роки.

Ще ряд питань депутати розглянули у «Різному».

Зокрема, внесли зміни до складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дубівської селищної ради. Рішенням сесії затвердили ліміти на спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні публічних лісових користувань та затвердили цільову програму «Власний дім» на 2023 рік. Крім того, зняли батьківську плату за харчування в ДНЗ з багатодітної сім’ї, яка виховує четвірню.

Наприкінці засідання  розглянули земельні питання.