07.03.2023 16:29
Що скуштувати у Дубовому туристам: смачна автентична страва - мачанка
Унікальну закарпатську мачанку готують в Дубовому. Вона може бути як з грибами, так і з м’ясом. Зазвичай подається до столу з коржем - кукурудзяним хлібом.
Оснойний секрет - це молоко і сметана мають бути тільки домашніми, а гриби - тільки білими. Рецепт цієї страви передається з покоління в покоління і зберігає свою автентичність.
Відео опубліковане на ютюб-каналі Дубівської молодіжної ради за посиланням: [media=https://www.youtube.com/watch?v=wLmXTHmlTck]
Перелік інгидієнтів:
- 30 л. молока;
- 500 г. масла;
- 600 г. грибів;
- 600 г. м’яса;
- 3 л. сметани;
- 2 кг. борошна;