Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

15.12.2020 15:22

Із засідання сесії Дубівської селищної ради: частину Апецької передано в комунальну власність територіальної громади

64073b15d5d48__1614066661_01.jpg

15 грудня відбулося друге пленарне засідання першої сесії Дубівської селищної ради восьмого скликання. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець. У залі зареєструвалися 19 депутатів з 26. 
Найперше, Аліна Балабан, яка з поважних причин була відсутня на першому пленарному засіданні, склала присягу та отримала посвідчення депутата.
Після того  головуючий ознайомив присутніх з порядком денним. Тож депутати перейшли до розгляду першого питання - про затвердження плану діяльності Дубівської селищної ради на 2021 рік і підготовки проєктів регуляторних актів. 
Затим проголосували за утворення та затвердження положення про два підрозділи селищної рада -  фінансовий відділ та відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту. 
Також обранці прийняли рішення щодо припинення Краснянської та Калинівської сільських рад та їх виконавчих комітетів шляхом приєднання до Дубівської селищної ради та її виконкому, затвердили відповідні передавальні акти. 
Відтак, депутати розглянули земельні питання. Зокрема, проголосували за прийняття у комунальну власність з державної власності земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 230,4177 га, яка знаходиться за межами населеного пункту на території Дубівської селищної ради, та прийняли рішення зареєструвати право комунальної власності на цю ділянку. Як пояснив Денис Васильович, мова йде про земельну ділянку, що знаходиться на полонині Апецька. 
Також обранці затвердили положення про конкурсну комісію з визначення переліку земельних ділянок комунальної власності або право на які виставляються на земельні торги та відбору виконавця земельних торгів на конкурсних засадах.
Наприкінці засідання депутати прийняли рішення щодо затвердження положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.