Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

05.04.2021 15:11

Перший день екологічної акції: прибирали всією громадою

640738a9b33a9__1617633534_img_6607.jpg

Сьогодні, 5 квітня, з ініціативи Дубівської селищної ради на території громади проведено перший день екологічної акції "Чисте довкілля".
До заходу долучилися керівництво та колектив селищної ради, працівники освітніх закладів, комунального господарства, установ та організацій громади, а також  депутати та небайдужі мешканці. 
Учасники акції розділились на групи, кожна з яких прибирала визначену територію у Красній, Калинах та Дубовому. Озброївшись масками, рукавичками, мішками  та інвентарем, мешканці громади активно взялися за справу. Результатом спільної та благородної роботи стали прибрані сквер та площа у центрі Дубового, ліквідовані стихійні смітники на прибережжі та вздовж доріг, очищені вулиці у населених пунктах, а ще комунальне підприємство здійснило підготовку до висадки 20 дубків вздовж вулиці Набережна у Дубовому. Матеріал надасть ДП "Мокрянське ЛМГ". 
 Зібрані мішки зі сміттям  фірма «КВ-Консал» вивезе за межі громади.
Завтра екологічну акцію буде продовжено. Тож керівництво громади звертається до всіх мешканців та підприємців з проханням також долучатися до заходу та спільними зусиллями очистити населені пункти від сміття, а також просить прибрати прилеглі території біля будинків чи торгових точок.  Бо тільки спільно зможемо покращити екологію нашого краю