Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

19.04.2021 14:42

У Дубовому влада та громадськість обговорили питання аварійного стану головної автодороги Тересвянської долини

640731c0e6cb6__1618838053_img_6712.jpg

Сьогодні, 19 квітня, у будинку культури селища Дубове відбулась зустріч керівництва районної влади та голів територіальних громад ( Усть-Чорнянської, Дубівської, Нересницької та Вільховецької) з місцевими підприємцями та активними мешканцями району. На спільному зібранні вони обговорити шляхи вирішення питання аварійного стану дороги обласного значення Колочава-Усть-Чорна-Калини-Бедевля. 
Найперше, перед присутніми виступив голова РДА Тімур Аверін. Він зазначив, що на цей рік з Дорожнього фонду виділено тільки 11,5 млн. грн. на капремонт дороги обласного значення Колочава-Усть-Чорна-Калини-Бедевля – від Дубового до Бедевлі. На жаль, проблему незадовільного стану дороги ця сума не зможе вирішити, адже  для того, щоб відновити всю ділянку згаданої дороги, необхідно близько 400 млн.грн. А весь Дорожній фонд області на 2021 рік складає всього 332 млн.грн.
 Відтак, учасники зібрання озвучили свої пропозиції щодо вирішення питання ремонту автодороги. Після жвавого обговорення прийняли рішення про те, що  керівники та представники громад здійснять візит до голови ОДА А.О. Полоскова та голови обласної ради О.Г.Петрова та за участі депутатів районної та обласної рад спільно обговорять шляхи  врегулювання назрілої проблеми – ремонту відрізка дороги від Дубового до Бедевлі.