Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

22.04.2021 14:28

Відбулося чергове засідання виконкому Дубівської селищної ради

64072e77076c8__1619090828_img_20210421_141600.jpg

21 квітня відбулося чергове засідання  виконкому Дубівської селищної ради. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець, який і зачитав порядок денний.
Найперше, члени виконкому затвердили регламент виконавчого комітету Дубівської селищної ради та затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг».
Затим обговорили питання щодо  вилучення неповнолітніх дітей з сім’ї Д., яка неналежно виконує материнські обов’язки, у зв’язку з чим виконком вже виносив жінці попередження. Тож жінці вже вдруге винесли попередження і зобов’язали покращити соціально-побутові умови для проживання дітей, а тим часом неповнолітніх планують тимчасово влаштувати до сиротинця при релігійній громаді. Тож з відповідним листом звернулися до благодійної організації «Містечко Милосердя Св.Миколая». 
Також члени виконкому прийняли рішення про виділення мешканцям громади матеріальної допомоги на поховання рідних та надали матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам. Присвоїли поштову  адресу та надали дозвіл на розташування торгової точки магазину та встановили режим роботи. Проголосували за надання дозволу на одержання містобудівних умов та обмежень.
 Члени виконкому також прийняли рішення про вирубку аварійних дерев на території громади.
Проголосували за збереження права користування житлом, де дитина проживала до набуття статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та дитини-сироти, а окремим рішенням взято на квартирний облік малолітню дитину-сироту. Видали ордер на заселення житлової площі будинку комунальної організації.
Розгляд питання про надання статусу особи, яка  проживає, працює (навчається) на території  населеного пункту,  якому надано статус  гірського, вирішили перенести.
Відтак розглянули заяви громадян та прийняли відповідні рішення. А також заслухали про результати роботи ВУЖКГ. Оскільки директор комунального підприємства І.І. Савула не з’явився на засідання, про роботу підприємства доповів перший заступник селищного голови Роман Поліщук. Тож члени виконкому прийняли рішення визнати роботу ВУЖКГ незадовільною.