Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

31.05.2021 14:17

У Дубівській громаді відзначили День захисту дітей

64072bfe4acd0__1622465723_img_7862.jpg

Яскраве свято з піснями, танцями й щирими усмішками пройшло 31 травня на площі перед будинком культури у Дубовому з нагоди Дня захисту дітей. 
Відкрив дійство селищний голова Денис Каганець, він привітав діток та їх батьків зі святом, побажав миру й процвітання. А також вручив викладачам школи мистецтв, які трудилися над підготовкою онлайн-концерту з нагоди Дня матері, подяки. 
Затим розпочалася концертна програма. Вихованці Дубівської ДШМ демонстрували хореографічні номери та співали тематичні пісні. Також виступали на сцені читачі сільських бібліотек та ансамбль «Калинка» Калинівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. 
А тим часом на площі проходив захід «Малюнок на асфальті». Дітки малювали мультиплікаційних героїв та патріотичні зарисовки. Також на заході працювала майстриня з аквагриму, тож всі охочі мали змогу яскраво розфарбувати обличчя. 
Наприкінці свята відбувся флешмоб. 
Захід організував відділ культури спільно з Дубівською школою мистецтв. Відбулося дійство за сприяння селищного голови Дениса Каганця.   Подарували діткам солодкі презенти підприємці Аліна Балабан та Сергій Вурста.