Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

18.06.2021 13:28

У Дубовому відремонтують дорогу обласного значення

640722bc85922__1623997385_img_7986.jpg

17 червня у Дубовому вчергове  обговорили питання ремонту дороги обласного значення Колочава-Усть-Чорна-Калини-Бедевля.  На цей раз у зустрічі взяли участь представники області, зокрема, Михайло Попович, керівник ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області Владислав Данило, представники фірми «ПБС», що виграли тендер на поточний ремонт цієї дороги, сільські та селищні голови громад тересвянської долини. 
Найперше, Михайло Попович  запевнив присутніх, що керівництво області тримає на контролі питання ремонту дороги обласного значення Колочава-Усть-Чорна-Калини-Бедевля. Адже ця автодорога одна з пріоритетних для області. 
Також зауважив, що підрядник-фірма «ПБС» вже проводить поточний ремонт шляху. Задіяно дві бригади, які одночасно розпочали ліквідацію вибоїн з двох кінців шляху – у Бедевлі та Німецькій Мокрій, рухаючись назустріч одна одній. До речі, у Калинах та частково у Дубовому поточний ремонт зроблено за кошти громади.
А найбільш пошкоджені ділянки дороги буде відремонтовано капітально. Має їх провести вже фірма «Мега ЛТД». Окрім того, керівництво області зобов’язало цю  фірму ліквідувати недопрацювання з капремонту шляху у Дубовому. Першочергово капремонт проведуть на 1,7 км дороги у межах селища Дубове, 2 км на відрізку Ганичі-Нересниця та на ділянці Біловарці-Добрянське. 
Михайло Михайлович додав: поточний ремонт також заплановано провести і на інших автодорогах  на території району. 
Також прозвучало питання щодо покосу узбіччя та відведення води задля недопущення руйнування автодороги внаслідок перезволоження. Представники громади з порозумінням поставилися до необхідності проведення цих робіт та дійшли згоди щодо готовності сприяти у їх проведенні.