Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

03.08.2021 10:59

Відбувся конкурс на вакантні посади директорів трьох шкіл громади

6406fd761a870__1628005874_1628005799835.png

2 серпня у залі засідань Дубівської селищної ради проведено конкурс на заміщення вакантних посад керівників Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст №1, Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст №2 та Краснянського ЗЗСО І-ІІІ ст. 
Конкурсний відбір переможців конкурсу здійснювався за результатами тестування, яке проводилося з метою визначення рівня та перевірки знань законодавства України у сфері загальної середньої освіти, перевірки професійної компетентності, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання та публічної презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.
Успішно пройшли конкурсу Галина Василівна Декет, кандидат на посаду директора Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст №2; Євгенія Юріївна Бердар, кандидат на посаду директора Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст №1; Марія Михайлівна Носа, кандидат на посаду директора Краснянського ЗЗСО І-ІІІ ст. 
Конкурс на директорів шкіл проводився відповідно до статті 38 Закону України «Про повну загальну середню освіту» та з метою дотримання принципів забезпечення рівного доступу, законності, прозорості, доброчесності, ефективного та справедливого процесу відбору керівника  комунальної установи, керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».