Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

13.08.2021 10:43

ПриватБанк повідомив причину закриття свого відділення у селищі Дубове

default-for-import.jpg

Як зазначено у листі від керівництва банку: потенціал бізнес-території Дубового та навколишніх сіл не є достатнім для повноцінної та ефективної роботи точки продажу банківських продуктів.
Так, нещодавно акціонерне товариство комерційний банк «ПриватБанк» закрило своє відділення у   Дубовому. Це викликало соціальну напругу серед мешканців Дубівської громади та сусідніх громад. Негативно ставиться до  рішення ПриватБанку закрити відділення у гірському селищі й  керівництва громади. Аби влагодити ситуацію та дізнатися причину закриття банку, селищний голова Денис Каганець направив лист-клопотання до директора Бьоша Герхарда.
На днях до селищної ради надійшов лист від керівництва акціонерного товариства комерційного банку «ПриватБанк», де зазначено: «Для обслуговування клієнтів в смт Дубове використовується формат самообслуговування за допомогою банкомату та терміналу. На жаль, інший формат банківського обслуговування на території смт Дубове не є доцільним з наступної причини: потенціал бізнес-території не є достатнім для повноцінної та ефективної роботи точки продажу банківських продуктів. Але, в разі виникнення сприятливих обставин Ваше клопотання буде негайно переглянуте.»
Далі у листі ПриватБанк повідомляє,  що для обслуговування клієнтів у селищі в зовнішній мережі знаходяться банкомати та термінали самообслуговування, де клієнти зможуть здійснити всі необхідні операції.  Наразі такий формат банківського підрозділу відповідає всім вимогам обслуговування зарплатних проектів та використовується в більшості Європейських країн.
«Додатково повідомляємо, що за допомогою послуги інтернет-банку "Приват24" жителі даного регіону можуть здійснювати операції за рахунками не відвідуючи відділення банк в режимі 24/7/365. Практично всі питання, через які клієнтам доводиться відвідувати відділення, тепер можна вирішити в «Приват24»: операції за карткою, переказ коштів, платежі і внески, погашення кредиту, обмін валют», - йдеться у листі.

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини