Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

17.08.2021 10:42

Засідала комісія з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді

6406f95a9dad7__1629204427_1629204413635.png

Минулого тижня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді.  Головував на засіданні селищний голова Денис Каганець, який ознайомив присутніх з порядком денним. 
Члени комісії розглянули  заяву громадянина Ч., який наразі проживає окремо від дружини з дочкою,  щодо його участі у вихованні малолітньої дитини. Засідаючі  вивчили ситуацію та проаналізували наявну інформацію про сім’ю, тож, враховуючи  інтереси малолітньої дитини, вирішили рекомендувати порядок проведення побачень батька  з донькою та надали обом батькам право за взаємною згодою змінювати цей графік побачень. 
Затим розглянули клопотання служби у справах дітей Дубівської селищної ради про взяття на профілактичний облік сім’ї, що перебуває у складних  життєвих обставинах. Вирішено дати попередження громадянці М. щодо належного виконання батьківських обов’язків, а центру надання соціальних послуг доручили після здійснення оцінки потреб сім’ї взяти її на облік. 
Члени комісії затвердили зміни до індивідуального плану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Розглянули питання відносно батьків, які не належно виконують батьківські обов’язки. Так,  попередили   громадянок  Ц. та А. про  відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків  та ознайомили із зобов’язаннями відносно малолітніх дітей.
Марія Ребар, начальник служби у правах дітей при Дубівській селищній раді
 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини