Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

01.09.2021 16:42

У Дубівському опорному закладі відзначили День знань

6405fc3294f88__1630485972_img_8916.jpg

1 вересня  усі навчальні заклади Дубівської громади привітно відкрили двері для своїх вихованців. За традицією День знань відзначають загальношкільною святковою лінійкою. Однак з приходом у наше життя пандемії подібні святкові заходи зазнали корективів. Тож цьогоріч святкові лінійки у школах громади відбулися з залученням тільки першокласників та одинадцятикласників. Для першокласників цей навчальний рік стане першим, для випускників – останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. 

Так, у Дубівському ОЗЗСО І-ІІІ ст., куди завітали селищний голова Денис Каганець та священнослужителів о.Іоанн та о.Теодор, свято розпочалося з урочистого звучання Гімну України. Ведучі запросили до слова директора закладу Йосипа Гаргу, який привітав школярів та педагогів з початком нового навчального року та побажав терпіння і наснаги в досягненні нових звершень. З вітальним словом виступив  селищний голова Денис Каганець, який побажав учням незабутніх моментів шкільного життя, справжніх відкриттів та усестороннього пізнання світу, а вчителям подякував за те, що вони діляться своїми знаннями і мудрістю з учнями та виховують справжніх патріотів України. Благословили школярів та педагогів о.Іоанн та о.Теодор.  Слова вітань лунали і від вчительки молодших класів О.В.Ребар. 

Віршованими рядками з Днем знань вітали й головні винуватці торжества – першокласники. До речі, у країну Знань їх поведуть вчителі З.Й.Мадар, А.М.Максимович, О.В.Ребар.

Також виступили й одинадцятикласники, вони дали настанови найменшим школярам та подякували педагогам за отримані знання. А випускниці Юлія Носа та Дарина Арович привітали присутніх пісенною композицією. 

Відтак, у руках першокласників Романа Каганця, Софії Мадар та Анастасії Рарич закалатав перший дзвоник, запросив школярів до першого уроку.

За інформацією відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради, до першого класу шкіл громади пішло 280 дітей. Найбільше першокласників – 93 – навчатимуться у Калинівському ОЗЗСО І-ІІІ ст., 75 діток вперше сіли за парти у Дубівському ОЗЗСО І-ІІІ ст., 45 школяриків переступили поріг Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст №1, 36 першокласників опановуватимуть знання у Краснянському ЗЗСО І-ІІІ ст. та 31 школяр вперше пішов до Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст. №2.

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини