Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

08.09.2021 16:35

Відбулася чергова сесія Дубівської селищної ради: внесено зміни до бюджету та заслухано звіт про результати роботи поліцейських

6405fb94e4d35__1631088106_img_8932.jpg

7 вересня відбулося чергове засідання восьмої сесії Дубівської селищної ради восьмого скликання. 

У залі зареєструвався 21 депутат з 26. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець. Він відкрив засідання та оголосив порядок денний.

Затим Денис Васильович запропонував визначити секретаря з ведення протоколу  сесії, оскільки ще не обрано нового секретаря селищної ради. За пропозицією селищного голови депутати проголосували за те, щоб депутат Марія Носа вела протокол засідання.

Найперше, присутні заслухали та прийняли у цілому звіт начальника відділу №1 Тячівського райвідділу поліції Олега Терпака про результати роботи поліцейських (звіт опублікуємо окремим матеріалом).

Проголосували за припинення діяльності Дубівського ВУЖКГ та КП «Дубівське підприємство по водопостачанню» шляхом їх ліквідації та за припинення надання послуг з водопостачання споживачам цим підприємством, натомість затвердили, що такі послуги надаватиме КП «Дубівське». 

    Питання про внесення змін у діючі договори оренди земельних ділянок та встановлення нових ставок орендної плати та про перейменування вулиці відправлено на доопрацювання та їх розгляд перенесено на наступне засідання сесії. 

Депутати прийняли ряд рішень з соціальних питань. Затвердили склад комісії  з легалізації зайнятості населення та заробітної плати на території селищної ради, а також склад комісії координаційної ради у справах дітей при виконкомі селищної ради та Положення про неї, внесли зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини. Затвердили склад місцевої координаційної ради з питань протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, Положення про неї та  відповідну  Програму. Внесли зміни до Положення «Центру з надання соціальних послуг». 

   Також обранці затвердили Програму підтримки діяльності Тячівського відділу філії ДУ «Центр пробації» в Закарпатській області та проголосували за порядок розміщення зовнішньої реклами на території громади.

Відтак, внесли зміни до бюджету. Проголосували за перерозподіл коштів та спрямували 200 тис. грн на забезпечення діяльності КУ «Інклюзивно-ресурсний центр», 50 тис. грн – на фінансування робіт з поточного ремонту кухні Краснянського ЗЗСО І-ІІІ ст., 90,2 тис. грн – на співфінансування проєкту з придбання ноутбуків для педагогічних працівників громади для організації дистанційного навчання, 50 тис. грн. – для підготовки котельні Дубівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. до опалювального сезону та 45 тис. грн. – на розробку проєктно-кошторисної документації та проведення експертизи щодо об’єкту «Першочергові невідкладні аварійно-відновлювальні роботи по вул. Шевченка смт Дубове». Взяли до відома прогноз бюджету Дубівської селищної ради на 2022-2024 роки. 
У питанні «Різне» розглянули звернення громадян та прийняли ряд рішень щодо земельних питань.
 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини