Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

17.09.2021 16:12

У Дубовому провели турнір з міні-футболу серед школярів

6405f51753c23__1631629401_img_9151.jpg

Сьогодні, 14 вересня, на спортивному майданчику Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст. №2  відбувся турнір з міні-футболу серед шкільних команд громади, приурочений Дню фізичної культури та спорту. Участь у футбольному святі взяли команди Дубівського ОЗЗСО І-ІІІ ст, Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст. №1, Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст. №2, Калинівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. та Краснянського ЗССО І-ІІІ ст. 
Відкрила турнір ведуча, начальник відділу культури Василина Руснак та запросила до слова селищного голову Дениса Каганця. Він привітав присутніх зі святом та побажав спортсменам успіхів та чесної перемоги, а глядачам – видовищного дійства. Прозвучав Гімн України, на поле учень школи виніс Прапор. Затим школярки Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст. номер 2 привітали присутніх віршованими рядками та станцювали танок.
Гра проходила за коловою системою. Матчі відбувались у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Молоді спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, майстерність у володінні м’ячем, тактичні здібності, витривалість та чудову гру. Всі учасники отримали безліч позитивних емоцій. Між матчами публіку розважали виступами вихованці Дубівської ДШМ (кер. О.М.Піцур та М.І.Тимочко) та учні Калинівського ОЗЗО І-ІІІ ст. ( кер.О.В.Попович).
Результати гри такі: команда Дубівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. впевнено обіграла суперників, тож  стала переможцем змагань, друге місце посіли футболісти Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст.№1 та третє місце за командою Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст. №2. 
Також судді визначили кращих гравців, а це – Радіон Дочинець, Василь Ціпіньо, Владислав Буряков, Іван Ребар, Михайло Фера та Михайло Фера. 
Після закінчення футбольних баталій відбулася урочиста церемонія вручення призів. 
Виступив селищний голова Денис Каганець, який привітав хлопців з хорошою грою і відзначив, що проведення таких змагань сприяє як популяризації футболу серед дітей, так і виявленню нових талантів. Відтак, вручив кубки, медалі та цінні призи переможцю та призерам турніру, відзначив презентами  й кращих гравців, а інші команди отримали  подяки за участь у турнірі.  
Спортивне свято організувала селищна рада за підтримки селищного голови Дениса Каганця та ГО «Футбольний клуб «Карпати-Дубове». 
 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини