Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

17.09.2021 15:53

У Красній провели волейбольний турнір на "Кубок Дубівської громади"

6405f3935903a__1631898572_1631897860571.jpg

Гамірно і святково було у спортзалі Краснянського ЗЗСО І-ІІІ ст. 17 вересня, адже тут проводився волейбольний турнір на "Кубок Дубівської громади» з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту. Участь у змаганнях взяли хлоп’ячі та дівочі волейбольні команди Краснянського ЗЗСО І-ІІІ ст., Калинівського та Дубівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Завітали на захід селищний голова Денис Каганець, депутат районної ради Василь Каганець, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Ярослав Івачевський. 
Перед присутніми виступила директор Краснянського ЗЗСО І-ІІІ ст. Марія Носа, яка привітала гостей свята та запросила до слова селищного голову Дениса Каганця. Він побажав спортсменам хорошої та чесної гри, а глядачам – приємного перегляду турніру. 
Урочистим звучанням Гімну України було відкрито спортивне свято. Відтак, спортсмени розпочали турнір. 
У результаті цікавої, безкомпромісної боротьби "Кубок Дубівської громади» вибороли дівчата з Красної. Поступившись краснянам, але давши гідний ,,бій’’ калинівчанкам,  почесне друге місце посіли спортсменки з Дубового. Третє місце - у волейболісток з Калин. Не менш цікавою була боротьба серед хлопців. Перше місце виборола команда  з Красної, які стали володарями кубка. Друге місце посіли калинівські волейболісти, третє – юнаки з Дубового.
 Крім того, у турнірі взяла участь молодша збірна волейболісток Краснянської школи. 
Кращими гравцями серед дівчат стали: Вікторія Леденьова з Калин, Аліна Декет з Дубового та Аліна Грицан з Красної. Серед юнаків: Денис Магула з Калин, Сергій Леспух з Дубового та Михайло Цямко з Красної. 
Переможців турніру нагороджено кубками, медалями та грамотами. 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини