Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

06.10.2021 15:38

Дубівський опорний заклад отримав новенький шкільний автобус

6405ed2e12a86__1633496941_img_9545.jpg

5 жовтня у Дубівській громаді відбулася довгоочікувана і радісна подія – Дубівський ОЗЗСО І-ІІІ ст отримав новенький шкільний автобус українського виробника «Еталон». З цієї нагоди у закладі відбулася святкова лінійка, на яку завітало  керівництво громади – селищний голова Денис Каганець, заступник селищного голови Іван Меклеш, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ярослав Івачевський, отець Андрій. 
Гостей учні зустріли хлібом-сіллю та привітали віршованими рядками. 
Шкільну родину з отриманням новенького автобуса привітав селищний голова Денис Каганець. Він повідомив, що транспорт придбано за рахунок коштів державної субвенції і за співфінансування з місцевого бюджету у межах державної програми «Шкільний автобус» для забезпечення регулярного безоплатного перевезення до місць навчання учнів та роботи педагогічних працівників, які проживають на відстані понад 2 кілометри від закладу. Відтак, вручив сертифікат на автобус керівнику закладу Йосипу Гарзі. 
Натомість Йосип Андрійович подякував місцевій владі за сприяння в отриманні довгоочікуваного автобуса, адже навчальний заклад до цього часу користувався старим транспортом, який вже морально й фізично застарів за понад 15 років експлуатації. Привітав учнів та педагогів з приємною подією й голова батьківського комітету Михайло Балабан, який вручив керівнику закладу подарунковий сертифікат на 100 літрів палива для шкільного автобуса. 
Також у рамках святкування відбулось вручення кращим педагогам подяк за плідну працю та з нагоди Дня працівника освіти.
Відтак, отець Андрій освятив автобус та благословив здобувачів освіти й педагогів.
Настала урочиста мить – Денис Каганець та Йосип Гарга перерізали символічну стрічку та презентували новенький автобус. 

 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини