Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

01.03.2023 18:10

Облаштовано ресурсну кімнату у гуртожитку коледжу

63ff7a2792e4d__FB_IMG_1677687014800.jpg

У гуртожитку коледжу облаштовано ресурсну кімнату для діток ВПО та мешканців громади

Днями завершено облаштування ресурсної кімнати на другому поверсі гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу, де компактно проживають внутрішньо переміщені особи. 

У затишній, відремонтованій кімнаті є все для проведення дозвілля діток та підлітків. Кімната поділена на зони для ігор, перегляду фільмів, а також є стіл з стільцями для чаювання чи бесід. Тут можуть проводити дозвілля як діти та молодь з числа ВПО, так і місцеві дітлахи. 

Цей простір став можливим за сприяння селищного голови Дениса Каганця, який налагодив співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією «Людина у біді Словацької Республіки». Організація провела ремонтні роботи приміщення та придбала меблі, ігрові елементи, іграшки, ноутбук та проектор для ресурсної кімнати. 

Крім того, завдяки співпраці Дубівської селищної ради з міжнародною гуманітарною організацією «Людина у біді Чеської Республіки» у гуртожитку на 2, 3 та 4 поверхах проведено капітальні ремонти кімнат, а МГО «Людина у біді Словацької Республіки» облаштувала кімнати новими меблями. Такі ж роботи з ремонту приміщення та облаштування меблями проведено на першому поверсі КНП «Дубівська лікарня». Все це зроблено для забезпечення комфортних умов проживання внутрішньо переміщеним особам.