Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

09.02.2022 15:51

Засідала комісія з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді

default-for-import.jpg

 

4 лютого відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді. Вів захід заступник голови комісії, заступник селищного голови Іван Меклеш.
Після ознайомлення присутніх з порядком денним, члени комісії перейшли до розгляду питань.
Найперше, надано дозвіл громадянину М. на прийняття в дар та підписання договору дарування будинку та земельної ділянки від імені та в інтересах малолітнього К. Затим комісія підтвердила місце проживання малолітнього Б. разом з матір’ю для його тимчасового виїзду за межі України.
Прийнято рішення й щодо  розгляду заяви мешканця с.Ганичі щодо встановлення днів та годин зустрічей з його трьома малолітніми дітьми. Відтак, надано дозвіл батькові брати  участь  у   вихованні  дітей,  у підтриманні з ними регулярних особистих стосунків і забезпечення  спілкування з ними у відповідні дні та на час літніх і зимових канікул та рекомендовано колишній дружині, матері дітей,  не перешкоджати цим зустрічам.
Наприкінці засідання члени комісії затвердили індивідуальні плани соціального захисту дитини Ш., яка позбавлена батьківського піклування, та двох малолітніх А. та Т., які опинилися в складних життєвих обставинах.