Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

16.02.2022 15:23

Відзначили День єднання та провели позачергову сесію

default-for-import.jpg

16 лютого у залі засідань селищної ради відбулись два заходи – відзначення Дня єднання та позачергова 12 сесія восьмого скликання селищної ради.

Передував засіданню урочистий захід з нагоди відзначення зовсім молодого свята – Дня єднання. Так, працівники та депутати селищної ради до зали засідань завітали з синьо-жовтими стрічками.

Розпочав захід селищний голова Денис Каганець. Він зазначив важливість відзначення Дня єднання задля консолідації суспільства й зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Урочисто зазвучав Гімн України.

Після цього депутати провели позачергове засідання сесії, основним питанням якої було виділення коштів для забезпечення територіальної оборони.

Найперше, селищний голова Денис Каганець ознайомив  присутніх з порядком денним. Затим для ведення протоколу  сесії депутати обрали  секретарем засідання депутата Марію Носу.

Відтак, затвердили програму організації та забезпечення територіальної оборони, призову на строкову військову службу та військово-патріотичного виховання населення на 2022-2025 роки. Наступним рішенням внесли зміни до бюджету та виділили на цю програму 50 тис. грн.