Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

07.03.2022 15:17

Річниця світлої пам'яті з дня смерті бухгалтера Дубівської селищної ради, щирої людини, люблячої дружини, мами, бабусі Віри Юріївни Божко

default-for-import.jpg

7 березня виповнюється рік з дня смерті чуйної, доброї та світлої людини - Віри Юріївни Божко. Хоч минув уже рік, та час не зітре з пам’яті той день, коли наша колега - Віра Божко пішла від нас у засвіти. Важко змиритися з тим, що вона тепер  з нами тільки в думках та молитвах. Не віриться, що вона  вже ніколи до нас не прийде, не усміхнеться, не підтримає і не порадить. Так пусто на душі і серце плаче кожен день від болю,  огортає тихим смутком все навколо.

Божко Віра Юріївна народилась 29 листопада 1960 року в смт Дубове в родині робітників. Навчалась в Дубівській середній школі з 1968 по 1978 роки. Після закінчення школи в 1978 році вступила до Чернівецького будівельного технікуму, де одержала диплом бухгалтера. Після закінчення навчання у різні роки працювала за фахом на автобазі "Полтавсільбуд", ЗМЗ та диткомбінаті ЗМЗ. З березня 1994 року аж до кінця свого життя працювала бухгалтером Дубівської селищної ради.   Працюючи на цій посаді проявила себе як досвідчений і висококваліфікований спеціаліст, авторитетний фахівець, була наполегливою та відповідальною. Всі ми любили її за чуйність та турботу, за те, що була Людиною з великої букви.

А ще Віра Божко була люблячою дружиною і мамою, бабусею. Виховала з чоловіком двох дітей: сина Павла та дочку Тетяну. Безмежно любила онуків, не чаяла у них душі.

Для колег була безвідмовною і надійною подругою. Усі, хто знав Віру Юріївну, любили і  поважали її за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість, працелюбність та оптимізм. Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла, добра пам’ять про Віру Юріївну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, в серцях колег, знайомих, близьких.

Спіть спокійно, колего. Нехай смуток, печаль і гіркі сльози не тривожать Вашого сну. Лебединим пухом хай буде Вам земля, а душі – вічний спокій і Царство Небесне.

Колектив Дубівської селищної ради.