Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

18.03.2022 15:13

Відбулося чергове засідання виконкому Дубівської селищної ради

default-for-import.jpg

18 березня відбулося чергове засідання виконкому Дубівської селищної ради. З 32 членів виконкому були присутні 24. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець, який ознайомив присутніх з порядком денним. 

 Відтак,  члени виконкому перейшли до розгляду  питання щодо негайного вилучення малолітньої дитини з сім’ї у зв’язку з загрозою її життю та здоров’ю, з подальшим позбавлення батьків батьківських прав. Про ситуацію у сім'ї та які заходи вживалися службою і владою, аби допомогти як родині, так і самій дитині, доповіла начальник Служби у справах дітей Марія Ребар.  Після  обговорення цього питання членами виконкому  було прийнято рішення про негайне вилучення малолітньої дитини з сім’ї задля збереження її життя та здоров'я. Відповідно, дитину буде направлено до притулку на тимчасове проживання, а тим часом розглянуто питання щодо позбавлення батьківських прав цих батьків. 

Проголосували члени виконкому й за надання допомоги на поховання особам, які зобов’язалися поховати померлих родичів,  та надання матеріальної допомоги потребуючим мешканцям громади.