Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

03.05.2022 14:23

Засідала комісія з питань захисту прав дитини

63fca11ba1e30__32323232.png

29 квітня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді. Вів захід заступник голови комісії, заступник селищного голови Іван Меклеш.

Після ознайомлення присутніх з порядком денним, члени комісії перейшли до розгляду питань.

Найперше, комісія розглянула ухвалу Тячівського райсуду щодо відкриття провадження зі справи за позовом громадянки М.  до громадянина К. про надання дозволу на виготовлення проїзних документів та виїзд за кордон дитини без згоди батька. Оскільки мати дитини на комісію не з’явилася та не повідомила, з якою ціллю та на який період планує виїзд малолітньої дитини, розгляд питання перенесено на наступне засідання.

Також через потребу додатково вивчити питання на наступне засідання перенесено розгляд ухвали Тячівського райсуду щодо відкриття провадження зі справи за позовом громадянки М. до громадянина П. про позбавлення батьківських прав.

Іншим рішенням комісія надала дозвіл на позбавлення батьківських прав чоловіка та жінки, які впродовж тривалого часу неналежно виконували свої батьківські обов’язки стосовно чотирьох малолітніх дітей.

Через відсутність на засіданні осіб, яких стосувалися ще три питання порядку денного, розгляд їхніх справ перенесено на наступне засідання.   

Наприкінці засідання члени комісії затвердили індивідуальні  плани заходів для дитини, позбавленої батьківського піклування, та для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.