Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

13.05.2022 14:06

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

63fc9d31ae54b__1652447285606.png

13 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубівської селищної ради. З 32 членів виконкому на засідання з’явилося 22. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець.

Найперше, на розгляд виконкому було винесено питання про зміни до переліку адміністративних послуг, які надає ЦНАП. Відповідним рішенням кількість послуг збільшено ще на 9: взяття на облік ВПО, грошова компенсація ВПО та 7 послуг держспоживслужби.

У зв’язку з тим, що на території громади тимчасово проживають особи з регіонів, де ведуться бойові дії,  прийнято рішення продовжити термін прийому документів для вступу дітей ВПО в перший клас до шкіл громади до 1 липня.

Затим проголосували за надання матеріальної допомоги  на поховання родичам померлих, важкохворим мешканцям.

Наступними рішеннями взято на квартирний облік дитину-сироту та присвоєно поштову адресу. Також відповідно до звернення жінки, яка тривалий час проживає у Дубівській громаді, їй надано статус особи, що проживає, працює(навчається) на території населеного пункту, якому надано статус гірського.

Розгляд питання про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території громади прийнято рішення перенести на наступне засідання та додатково перевірити правомірність вже розміщеної на території населених пунктах зовнішньої реклами.