Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

06.06.2022 13:46

Світлої пам’яті колишнього секретаря Дубівської селищної ради Марії Михайлівни Лаврюк

63fc98aea5630__285644031_546152650373185_972101623627324415_n.jpg

5 червня перестало битися серце шановної та поважної людини, мудрої та щирої жінки, колишнього секретаря Дубівської селищної ради – Марії Михайлівни Лаврюк, яка за час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку та процвітання Дубового.

Народилася Марія Михайлівна Лаврюк 25 вересня 1944 року. Свою трудову діяльність розпочала акушеркою у Дубівській лікарні, згодом працювала вчителем біології у Дубівській школі І-ІІ ступенів №2 (Вітерна). З січня 1990 року обрана секретарем селищної ради, на цій посаді пропрацювала 10 років - до жовтня 2000 року. А після - багато років працювала в Італії.

Виховала та виростила двох дочок, для яких була опорою та підтримкою. Ніжила у своїх обіймах трьох онуків та двох правнуків. 

Марія Михайлівна була надзвичайно працьовитою, наполегливою, енергійною, порядною та щирою людиною, до якої зверталися за порадою та допомогою. Підтримувала молодих спеціалістів і своїм прикладом, і цінною порадою. Завдяки людським якостям, професійному досвіду та знанням Марія Михайлівна користувалася великою повагою серед працівників виконавчих органів, установ та організацій селища та району. А ще була прекрасною господинею та вмілою рукодільницею. Не чаяла душі у дітях, онуках та правнуках. 

Нехай добрий, світлий спомин про Марію Михайлівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка багато значила в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

У нашій пам’яті Марія Михайлівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне.

Вічна світла пам’ять!

Колектив Дубівської селищної ради.