Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

22.06.2022 13:21

У Дубівському опорному закладі пролунав останній дзвоник

панорама-Дубового.-Автор-світлини---Олександр-Савенко..jpg

22 червня у Дубівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. відбулась урочиста лінійка з нагоди завершення навчального року. Цьогоріч останній дзвоник прозвучав  прощальною мелодією і  став   стартом до нового етапу життя для 92 випускників. Саме для них, дев’ятикласників та  четвертокласників й було організовано захід. На свято також завітали батьки учнів, представники духовенства – отець Іоанн та отець Йосип та  селищний голова Денис Каганець.

Урочиста лінійка розпочалася звучанням Гімну України. Після цього присутні пом’янули хвилиною мовчання жертв російсько-української війни.

Ведучі запросили випускників  шкільне подвір’я. Колишні школярі у супроводі класних керівників  Ю.Ю.Максимовської (11-А клас), О.І.Мадар , В.П.Парамонової, Г.В.Носи пройшлись урочистою ходою  під імпровізованою аркою з вишитих рушників, які тримали у руках батьки.

Винуватців торжества привітав директор закладу Й.А.Гарга. Він адресував учням найщиріші вітання, відмітив наскільки складним був навчальний рік в умовах воєнного стану, побажав випускникам світлого й щасливого майбутнього у мирній, незалежній Україні. Також вручив учням-призерам конкурсів та олімпіад грамоти.

Затим селищний голова Денис Каганець  привітав юнь із закінченням навчального року та висловив сподівання, що російсько-українська війна якнайшвидше закінчиться перемогою України та молоде покоління зможе сміливо розвивати та розбудовувати державу. Благословили школярів о.Іоанн та о.Йосип.

Виступила випускниця Юлія Носа, яка подякувала наставникам – всім педагогам, керівництву школи, класним керівникам та першим вчителькам за гідну освіту й тепло щирих сердець, а одноліткам – за дружбу та згуртованість.

Звучали слова вітань та настанов з уст класного керівника Юлія Максимовська, а від імені батьків побажала щасливої дороги в майбуття мама випускниці Наталія Мезей.  Вітали випускників і найменші школярі - першокласники. 

У руках випускника Андрія Стефурака та першокласниці Дар’ї  Бережник радісно закалатав останній дзвоник.

Наприкінці випускники подякували педагогам пісенною композицією.

 

Л.БІЛАК.