Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

26.06.2022 13:17

У російсько-українській війні загинув герой України, захисник з Дубового Іван Бережник

63fc91fb14919__fb_img_1656233937087.jpg

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, такі і наших військових.

Сьогодні надійшла сумна звістка про загибель на Донеччині у російсько-українській війні українського воїна, дубівчанина Івана Миколайовича Бережника, який став на захист України ще у 2014 році. Боєць брав участь у Революції Гідності, був поранений на Майдані, потім добровольцем пішов до Карпатської Січі, служив у Національній Гвардії, у полку спеціального призначення Національної поліції. Був справжнім патріотом, щирим і добродушним товаришем, найдорожчим братом і просто хорошою людиною.

Дубівська селищна рада та вся громада висловлюють щирі співчуття родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Івана Бережника.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Дубівська селищна рада та вся громада.