Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

07.07.2022 13:16

Засідання виконкому: затвердили кошториси та внесли зміни до бюджету

default-for-import.jpg

6 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубівської селищної ради, яке вів селищний голова Денис Каганець. На засідання з’явилися 18 членів виконкому з 32.

 Після ознайомлення з питаннями порядку денного присутні перейшли до їх розгляду. Найперше, ухвалили рішення щодо виділення допомоги на поховання родичам померлих, надали матеріальну допомогу малозабезпеченим сім’ям та важкохворим громадянам, а також за програмою «Турбота» - сім’ям загиблих захисників України - Василя Скрипника та Івана Бережника.

Затим ухвалили рішення щодо участі батьків, які наразі проходять процедуру розірвання шлюбу та не проживають разом, у вихованні малолітньої дитини та встановили графік зустрічей їх з сином. Надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами на території громади. А також члени виконкому затвердили кошториси щодо експлуатаційного утримання частини вулиці Забереж, вулиці Горького та вулиці Лесі Українки у Дубовому та вулиці Борканюка у Красній.

У питанні «Різне» внесли зміни до селищного бюджету. Зокрема, спрямовано кошти на ремонт даху основного корпусу Дубівського ЗЗСО І-ІІ ст №2, на програму «Пробація» та заміни вікон у приміщенні філії Калинівського ОЗЗСО І-ІІІ ст., на оплату комунальних послуг  КНП «Дубівська лікарня».

Взяли до відома виступ начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ярослава Івачевського, який повідомив, що наразі триває реформа середньої освіти, яка розрахована до 2027 року. Але вже до 2024 року школи мають бути розформованими та стати гімназіями і ліцеями. Також прийняли рішення рекомендувати організаціям, установам та приватним структурам під час повітряних тривог не приймати відвідувачів та тимчасово зачинятися.