Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

12.09.2022 16:29

На стіні Дубівської гімназії №2 з'явиться мурал

63f778a7bf87f__1663064772477.png

На стіні Дубівської гімназії №2 з'явиться мурал. А ось що там буде зображено - вирішимо гуртом.

Для цього проводимо публічні консультації з громадськістю в рамках проєкту “Molod inUA”. 

На стіні Дубівської гімназії №2 намалюють мурал.  Мистецький об’єкт став можливим завдяки юним художникам, які тогоріч на День Незалежності України створили етюд у рамках проєкту “Molod inUA” програми «Мріємо та діємо». Пам’ятаєте це панно з ведмедем, дубом, горами та вишивкою, за який ми всі активно голосували? Завдяки вашій небайдужості малюнок увійшов у п’ятірку лідерів, тож зараз ми маємо змогу створити справжній мурал у громаді.

А ось те, що буде зображено на малюнку, вирішимо спільно. Для цього запускаємо онлайн-опитування і просимо заходити за посиланням чи через кюар-код та давати відповіді на запитання. За вашими рекомендаціями  мураліст створить макет майбутнього муралу, який буде також винесено на всенародне обговорення, і тільки після того бажаний малюнок буде нанесено на стіну. Тож активно долучайтеся до опитування. Анкетування триває до 18 вересня включно.

 

https://docs.google.com/forms/d/1VxxOJQ7WZyLUMaFS_YEAmm0CYloGy2b7N19FdbtcMH0/viewform?fbclid=IwAR2j4szEVS3R1MJjPxt6qkcDtPsHPRa4An0mOHgdGuQtQzG4j9haQYzTEbw&edit_requested=true