Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

11.09.2022 16:17

Відбулося засідання виконкому Дубівської селищної ради

63f7767bb896f__1662984987359.png

6 вересня відбулося засідання виконкому Дубівської селищної ради. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець. Найперше, на розгляд членів виконкому було винесено питання про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції щодо ініціювання співробітництва територіальних громад. Як пояснив начальник відділу юридичного забезпечення та персоналу Артур Лапчак, Дубівською селищною радою зініційовано співробітництво з Усть-Чорнянською та Нересницькою громадами у сфері медицини, зокрема, щодо надання медичних послуг у КНП «Дубівська лікарня».

Виконком визначив місця проживання малолітнього Д. з батьком,  а також малолітніх дітей П. та А. – з їхнім батьком.  

Проголосували за надання допомоги на поховання та матеріальних допомог громадянам відповідно до поданих заяв та присвоїли поштові адреси. Затим  члени виконкому надали дозволи на одержання містобудівних умов та обмежень. Проте іншим громадянам відмовили у наданні дозволу на розташування тимчасової споруди.

У питанні «Різне» надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Наприкінці засідання виконком погодив кандидата на посаду командира «Добровольчого формування Дубівської територіальної громади», ним став  перший заступник селищного голови Роман Поліщук.

Пресслужба громади.