Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

21.10.2022 15:45

Проєкт з покращення життя переселенців підтримано Міжнародним фондом «Відродження» та CARE Deutschland у рамках Грантової гуманітарної програми.

панорама-Дубового.-Автор-світлини---Олександр-Савенко..jpg

Проєкт «Покращення умов проживання для внутрішньо переміщених осіб у прихистку на базі гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу»  підтримано Міжнародним фондом «Відродження» та CARE Deutschland у рамках Грантової гуманітарної програми.

Відділ економічного розвитку, інвестицій, інформаційної політики та  туризму виграв проєкт «Покращення умов проживання для внутрішньо переміщених осіб у прихистку на базі гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу» на суму 394 300,00 грн для облаштування сантехнікою та душовими кабінками санвузлів у гуртожитку, де проживають переселенці. 

Проект реалізовується за підтримки Міжнародний Фонд «Відродження» та CARE Deutcshland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Метою конкурсу є сприяння швидкому реагуванню на нагальні й короткострокові гуманітарні потреби вразливих груп цивільного населення в умовах війни росії проти України.

У рамках реалізації проєкту буде проведено прямі закупівлі на товари (душові кабінки та сантехніку) для покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб, які розміщені у гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу.

Дубівська територіальна громада щиро вдячна Міжнародний фонд "Відродження" та CARE Deutschland за підтриманий проєкт, завдяки якому буде покращено умови проживання у гуртожитку для переселенців.

https://www.facebook.com/irf.ukraine

https://www.facebook.com/CAREDL