Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

02.11.2022 15:22

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді

63f768f1ddc91__komisiya_820x360.jpg

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді. Найперше, присутні ознайомилися з порядком денним та  перейшли до розгляду питань.

Зокрема, прийняли рішення щодо надання дозволу на прийняття в дар та підписання договору дарування житлового будинку та земельної ділянки, господарських будівель та споруд від імені та в інтересах неповнолітнього І. 

Затим прийняли рішення щодо надання погодження на відрахування неповнолітнього Г. з коледжу з умовою, що юнак продовжить навчання у загальноосвітній школі. 

А ось розгляд ухвали Тячівського райсуду щодо відкриття провадження по справі за позовом громадянина І. до громадянки Д. з позбавлення батьківських прав щодо малолітньої дитини  перенесено у зв’язку з неявкою сторін на засідання. 

Наприкінці було розглянуто клопотання служби у справах дітей щодо неналежного виконання батьківських обов’язків громадянки С. щодо малолітніх дітей. Після ретельного вивчення та обговорення цього питання комісія винесла попередження жінці й застерегла, що у разі не вживання нею відповідних заходів та не покращення умов проживання, дітей буде вилучено з сім’ї та розглянуто питання про позбавлення її батьківських прав.