Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

04.11.2022 14:33

Відбулось засідання виконкому Дубівської селищної ради

63f75ec59b274__Placeholders_1.jpg

Сьогодні, 4 листопада, відбулося чергова засідання виконавчого комітету Дубівської селищної ради. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець. З 30 членів виконкому у залі засідань були присутні 18. 

Після ознайомлення з порядком денним присутні перейшли до розгляду питань. 

Найперше, з питання про внесення змін до бюджету доповіла начальник фінансового відділу Тетяна Куцин.  Відтак, члени виконкому проголосували за виділення коштів з селищного бюджету у сумі 100 тис. грн. на співфінансування «Програми розвитку пожежної охорони, забезпечення пожежної безпеки та підтримки пожежно-рятувальної служби на території Дубівської селищної територіальної громади на 2022 рік». Також спрямували 350 тис. грн. з селищного бюджету на співфінансування робіт з покращення умов для  внутрішньо переміщених осіб у приміщенні Дубівської лікарні. Ще 1,2 млн. грн. на цей об’єкт виділено з обласного бюджету. 

Затим розглянули питання щодо безоплатної передачі об’єктів права державної власності - землю та майно ЗВВО - із сфер управління Фонду державного майна України до сфери управління самоврядної організації. Після жвавого обговорення прийняли рішення надати згоду щодо можливості взяти майновий комплекс у комунальну власність.

Також погодили режим роботи торгової точки, надали  малозабезпеченим громадянам матеріальну допомогу та родичам померлих – допомогу на поховання. Проголосували за надання кільком внутрішньо переміщеним особам, що понад півроку проживають на території громади, статусу особи, яка проживає, працює (навчається) на території населення, якому надано статус гірського.

Члени виконкому одноголосно проголосували за надання дозволу на укладання договору дарування будинку та земельної ділянки на ім’я неповнолітньої дитини. А ось питання про надання дозволу на упорядкування прибудинкової території та підсилення конструкції балконів перенесено на наступне засідання для додаткового вивчення.