Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

11.11.2022 14:25

Workout-майданчик відкрито у Дубовому

63f75d1ec76ec__15272001255588_maxresdefault.jpg

Нещодавно завершено облаштування спортивного майданчика з тренажерним обладнанням для занять workout на території Дубівської гімназії №1,  біля селищного стадіону.  Спортивна зона оснащена новенькими турніками різного рівня, лавками для преса, брусами, кільцями та багато іншими знаряддями. Займатися тут може кожен без жодних обмежень – у будь-якому віці та з різним рівнем підготовки. До того ж цей майданчик – ще й підмога для ліцею, адже  для ліцеїстів і уроки фізкультури тепер стануть більш насиченими.

Збудовано workout-майданчик за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Тож  11 листопада відбулося урочисте відкриття тренажерної зони. Участь у заході взяли представники селищної ради, педагоги, школярі та громадськість.

Святковий захід розпочала ведуча, учасниця Молодіжної ради – Вікторія Кустрьо. Прозвучав Гімн України у виконанні учениці Дубівської школи мистецтв Дарії Декет. 

Відтак привітав присутніх перший заступник селищного голови Роман Поліщук. Роман Олександрович наголосив, що молоде покоління Дубового отримало новий об’єкт спортивної інфраструктури та стимул вести здоровий активний спосіб життя. Попре те, що у країні триває війна,  розвиток спорту та покращення спортивної інфраструктури залишаються пріоритетними питаннями для місцевої влади, зокрема, чимало зусиль докладає для цього селищний голова Денис Каганець. Також відмітив, що будівництво тренажерного  майданчика  відбулось за сприяння та підтримки народного депутата України Василя Петьовки, за що громада йому щиро вдячна. 

Закликала юне покоління дубівчан тренуватись та покращувати свою фізичну форму і директор ліцею Євгенія Бердар. Відтак подякувала всім причетним за вагомий внесок у підтримку та розвиток спорту у громаді та  турботу про здоров’я молоді.

Після ліцеїсти привітали присутніх  пісенними композиціями та віршованими рядками. 

Настала урочиста мить – офіційно відкрили майданчик заступник селищного голови Іван Меклеш та директор ліцею Євгенія Бердар, перерізавши на вході червону стрічку. 

Продовжила святковий захід юна гімнастка, учениця  Аделія Піцур, яка продемонструвала на майданчику гімнастичні вправи.  Затим почергово школярі освітніх закладів громади та вже дорослі спортсмени провели відкрите тренування на майданчику.

Продемонстрували не тільки, як треба займатись на тих чи інших тренажерах, а й високі результати з фізичної підготовки учні Дубівської гімназії №1 - Станіслав Дячков, Андрій Піцур, Микола Заїров, Аделіна Піцур, Василь Ціпіньо, учні Дубівського ліцею - Іван Лесь, Вадім Попович, Михайло Синько, Віталій Гольцбергер, Василь  Михалчич, Іван Цубера, Іван Магула , Олександр Іванчев, Олександр Стефурак  та Валерій Стефурак, а також вже дорослі спортсмени Назарій Ребар, Євгеній Коновалов, Микола Гуца.

Наприкінці свята начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Ярослав Івачевський нагородив усіх учасників спортивних тренувань подяками за вагомий внесок у розвиток спорту.