Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

17.11.2022 14:15

За грантові кошти придбано товари для облаштування санвузлів у прихистку на базі гуртожитку ЗПФК

63f7595b56612__foto-zvit.png

Нещодавно завершено реалізацію проєкту «Покращення умов проживання для внутрішньо переміщених осіб у прихистку на базі гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу»  від Міжнародного фонду "Відродження" та CARE Deutschland.

Відтак, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність здійснено закупівлю 20 душових кабінок, 20 унітазів, 20 раковин та комплектуючих до них для облаштування санвузлів у прихистку. Така ініціатива надасть можливість  покращити побутові умови для понад внутрішньо переміщених осіб, що проживають у гуртожитку.  

 Нині у приміщенні гуртожитку за підтримки інших донорів – наших партнерів з Чехії - тривають ремонтні роботи на двох поверхах. Відтак, у кожному блоці ремонтуються як кімнати, так і санвузли,  облаштують же 20 санвузлів обладнанням, яке придбано за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність.

Селищна рада передала придбані товари до гуртожитку Закарпатського політехнічного фахового коледжу для організації комфортного проживання внутрішньо переміщених осіб. 

Дубівська територіальна громада щиро вдячна Міжнародний фонд "Відродження" та CARE Deutschland за підтриманий проект та закупівлю необхідних товарів. Адже надана можливість покращить умови проживання внутрішньо переміщених осіб.

• https://www.facebook.com/irf.ukraine

• https://www.facebook.com/CAREDL