Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

08.02.2023 11:35

Відбулося засідання чергової дев’ятнадцятої сесії VIII скликання Дубівської селищної ради

63f7340d3bb94__5bf2cefc51279281414056.jpg

7 лютого відбулося  засідання чергової дев’ятнадцятої сесії VIII скликання Дубівської селищної ради. Вів зібрання селищний голова Денис Каганець. У залі зареєструвалися 18 депутатів з 26. 

Після ознайомлення присутніх з порядком денним, депутати розглянули питання та прийняли рішення щодо  дострокового припинення повноважень депутата Дубівської селищної ради Михайла Медвідя у зв’язку з поданою заявою та визнали обраним депутатом в єдиному виборчому окрузі Михайла Декета, який є наступним за черговістю кандидатом у депутати  у виборчому списку місцевої організації політичної партії «Батьківщина». Відтак Михайло Васильович прийняв присягу депутата селищної ради. 

Наступним рішенням депутати призначили секретарем засідання для ведення протоколу Марію Носу. 

Затим начальник фінансового відділу Тетяна Куцин ознайомила обранців з проектом рішення про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 2022 рік. Зокрема, вона зазначила, що за 2022 рік виконання селищного бюджету за дохами становить  167, 003 млн. грн., у тому числі по загальному фонду – 162,9 млн. та по спеціальному фонду – 4,05 млн., а за видатками – у сумі 177,232 млн. грн., у тому числі по загальному фонду – 160,121 млн. та по спеціальному фонду –  17,11 млн. грн.  Депутати проголосували за затвердження звіту, після того внесли зміни до бюджету Дубівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Зокрема, вільний залишок  загального фонду у сумі 6,17 млн. грн.. та спеціального фонду у сумі  960 тис. грн. спрямували на фінансування програм з забезпечення  пожежної безпеки та підтримки пожежно-рятувальної служби, а також на підтримку роботи поліцейських, на реконструкцію скверу, ремонт спортивного майданчика на території Дубівського ліцею, на придбання обладнання для видачі паспортів, оплату спецзв’язку, на відшкодування витрат на розробку нормативно-грошової оцінки землі тощо. 

Затвердили Програму розвитку охорони, забезпечення пожежної безпеки та підтримки пожежно-рятувальної служби на території Дубівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки та  Програму підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та ДФТГ на 2023 рік. Також затвердили об’єкти та види суспільно-корисних робіт для відбування засудженими кримінального покарання та адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт. 

Обранці проголосували за затвердження розподілу вулиць між депутатами Дубівської селищної ради восьмого скликання, внесли зміни до штатного розпису спортивного клубу «Карпати» та перейшли до розгляду заяв та звернень депутатів селищної ради, а також розглянули звернення від громадян. 

Наприкінці засідання прийняли ряд рішень щодо земельних питань.