Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

17.02.2023 11:22

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді

16 лютого відбулося  засідання комісії з питань захисту прав дитини при Дубівській селищній раді. Вів засідання голова комісії, селищний голова Денис Каганець. Ознайомившись з порядком денним, члени комісії перейшли до розгляду питань. 

Найперше, комісія розглянула заяву громадянки В. щодо надання дозволу на прийняття в дар та підписання договору дарування нерухомого майна неповнолітній Р., яка є її внучкою. Заслухавши заявницю та ознайомившись з документами справи, комісія прийняла рішення про надання  відповідного дозволу. 

Також члени комісії розглянули заяву громадянина У. щодо його участі у вихованні дітей та встановлення днів та годин зустрічей з малолітніми. Ознайомившись зі справою та заслухавши заявника та матір дітей, прийняли рішення перекласти розгляд цього питання на наступне засідання для додаткового вивчення справи.

Затим комісія прийняла рішення рекомендувати виконкому внести зміни до рішення виконавчого комітету Дубівської селищної ради від 22.12.2022 року №86,94,95 щодо призначення опікуном дітей, позбавлених батьківського піклування.

Наприкінці засідання присутні затвердили індивідуальні плани соціального захисту двох дітей, позбавлених батьківського піклування.