Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

20.02.2023 10:58

Відбулось засідання виконкому Дубівської селищної ради

63f72b4756beb__зображення_viber_2023-02-20_15-06-10-088.jpg

Сьогодні, 20 лютого, відбулося засідання виконкому Дубівської селищної ради, яке вів селищний голова Денис Каганець. У залі зареєструвалися 16 членів виконкому з 29. 

Відкрив засідання Денис Васильович зверненням до присутніх: «Сьогодні, 20 лютого, Україна відзначає пам'ятний день - День Героїв Небесної Сотні. День, коли вшановуємо подвиг учасників Революції Гідності та увічнюємо пам'ять Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, " - зазначив очільник громади. 

 Відтак, закликав членів виконкому вшанувати подвиг Героїв хвилиною мовчання.

Опісля ознайомлення з порядком денним, члени виконкому перейшли до розгляду питань.

Найперше,  розглянули питання, які попередньо обговорювалися на комісію з питань захисту прав дитини. Так, надали дозвіл на укладання договору дарування будівлі на ім'я неповнолітньої особи та внесли зміни до рішення виконкому від 22 грудня 2022 року №№86,94,95 «Про встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування». Затим затвердили висновок опікунської ради при виконавчому комітеті про доцільність призначення опікуна. 

Проголосували за надання матеріальної допомоги на лікування бійцям, що були важко поранені під час виконання бойового завдання, надали матеріальну допомогу також малозабезпеченим та важкохворим мешканцям громади. Надали кільком особам статус особи, яка проживає, працює на території населеного пункту, якому надано статус гірського.