Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

07.10.2024 14:59

«Тінерджайзер» проводить безкoштoвні освітні тренінги для підлітків і молоді щодо ментального здоров’я

55b548ab-8167-4014-9670-458841a0661d.png

Міністерство молоді та спорту України, у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської «Ти як?», налагоджує співпрацю з благодійною організацією «Об’єднання підлітків та молоді «Тінерджайзер».

Благодійна організація надає безкоштовні психологічні консультації підліткам та молоді з усієї України. Усі консультації є індивідуальними та надаються онлайн через чат на сайті https://teenergizer.org/.

Також «Тінерджайзер» проводить безкoштoвні освітні тренінги для підлітків і молоді щодо ментального здоров’я, гендерної рівності, надає освітні матеріали про вірус імунодефіциту людини та життя з ВІЛ-позитивним статусом. Тренінги проходять онлайн та офлайн у форматі peer-to-peer (рівний – рівному, тобто від молоді для молоді, що створює комфортну атмосферу у спілкуванні та сприяє кращому сприйняттю матеріалу). Просимо розповсюдити інформацію прo можливості oтримання безкoштoвнoї психoлoгічнoї дoпoмoги на платформі Teenergizer та організації проведення тренінгів активістами «Тінерджайзер».