Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

02.09.2024 11:41

Відбулося засідання чергової сесії селищної ради

1b714419-6cc4-4bf9-9172-8bc8503c9607.jpg

30 серпня відбулося засідання 32 чергової сесії восьмого скликання Дубівської селищної ради. У залі зареєструвалося 19 депутатів. Вів засідання селищний голова Денис Каганець.

Окрім депутатів, у залі були присутні також представники громадської організації «Карпатська ліга ветеранів».

Прозвучав Гімн України і розпочалася сесія з ознайомлення присутніх з порядком денним.

Депутати обрали секретаря для ведення протоколу Марію Носу. Затим внесли зміни до структури та чисельності апарату ради та її виконавчих органів, увівши посаду спеціаліста з питань цивільного захисту відділу земельних ресурсів, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства. Затвердили положення КНП «Дубівська лікарня» у новій редакції. Окремим рішенням створили комунальну установу «Трудовий архів». Затвердили детальні плани території та надали дозволи на виготовлення детального плану. Після розгляду земельних питань перейшли до питання «Різне».

Проголосували за дострокове припинення повноважень депутата (партія «Рідне Закарпаття») Василя Кубинця, який написав заяву за власним бажанням. Також депутати внесли зміни до бюджету селищної ради та внесли зміни до програми «Профілактика злочинності на території Дубівської ОТГ Тячівського району на 2021-2025 роки».

Наприкінці засідання збільшили плату за харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 10 грн. у день. Якщо раніше харчування на день обходилося у ясельній групі – 35 грн, а у старшій групі – 40 грн, то зараз відповідно буде – 45 грн та 50 грн.