Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

21.06.2024 09:18

Відбулося засідання виконкому Дубівської селищної ради

66751cddc0e80__зображення_viber_2024-06-21_09-21-37-666.jpg

19 червня відбулося чергове  засідання виконкому Дубівської селищної ради, яке вів селищний голова Денис Каганець. У залі зареєструвалися 14 членів виконкому з 27. 

Після ознайомлення з порядком денним, члени виконкому перейшли до розгляду питань.

Найперше,  розглянули питання, які попередньо обговорювалися на комісію з питань захисту прав дитини. Зокрема, надали 8 неповнолітнім статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Наступними рішеннями надали чотири дозволи: два – на укладання та підписання договору дарування нерухомого майна від імені та на користь малолітнього та два – на підписання та укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна.

Внесли зміни до рішення «Про надання дитині статусу дитини, позбавленої батьківського піклування», взяли на квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування, та дитину-сироту. А також призначили піклувальника над дитиною-сиротою.

Затим затвердили Паспорт ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Дубівської ТГ. .

Також члени виконкому погодили режим роботи торгової точки та продовжили строк дії  дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Після -- орозглянули звернення громадян.

Ухвалили рішення щодо надання матеріальної допомоги військовослужбовцям для придбання твердого палива та для відновлення після поранення, а також надали матеріальну допомогу важкохворим мешканцям громади тощо. Надали кільком особам статус особи, яка проживає, працює на території населеного пункту, якому надано статус гірського. 

 

318e00b2-3338-4671-bf8e-72ca809e1d2b.jpg