Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

08.04.2024 16:48

Відбулося чергове засідання виконкому Дубівської селищної ради

6613f79fdc06a__зображення_viber_2024-04-08_16-48-07-563.jpg

Сьогодні, 8 квітня, відбулося засідання виконкому Дубівської селищної ради, яке вів перший заступник селищного голови Роман Поліщук. У залі зареєструвалися 17 членів виконкому з 27. 

Після ознайомлення з порядком денним, члени виконкому перейшли до розгляду питань.

Найперше,  розглянули питання, які попередньо обговорювалися на комісію з питань захисту прав дитини. Зокрема, надали 4 неповнолітнім статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а ще одній дитині – статус дитини сироти. Наступними рішеннями надали два дозволи: на укладання та підписання договору дарування нерухомого майна від імені та на користь малолітнього та  на вчинення правочину, підписання та укладання договору купівлі-продажу нерухомого майна. Надали висновок щодо визначення місця проживання малолітнього В., ще один висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадяна М. Також члени виконкому проголосували за винесення попередження матері Г. за неналежне виконання батьківських обов’язків  відносно малолітньої дитини.

Затим проголосували за створення комісії з обстеження зовнішніх та внутрішньо будинкових мереж багатоквартирних будинків, що використовують електроенергію для обігріву.

Також члени виконкому погодили режим роботи торгової точки та надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

Ухвалили рішення щодо надання матеріальної допомоги військовослужбовцям для придбання твердого палива. Надали кільком особам статус особи, яка проживає, працює на території населеного пункту, якому надано статус гірського. 

 

 

зображення_viber_2024-04-08_16-48-07-381.jpg