Дубівська територіальна громада

Закарпатська область, Тячівський район

04.04.2024 11:51

Відбулося засідання сесії селищної ради

660e6ccc9c9e8__сесія1.jpg

3 квітня відбулося засідання 30 сесії восьмого скликання Дубівської селищної ради під головуванням селищного голови Дениса Каганця. У залі зареєструвалися 18 депутатів з 26.
Після ознайомлення з  порядком денним депутати обрали секретарем для ведення протоколу Марію Носу. 
Внесли зміни до бюджету селищної ради, спрямувавши кошти на розвиткові проєкти. А також ухвалили рішення щодо внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету та до складу робочої комісії Дубівської селищної ради на розгляд заяв громадян про надання одноразової матеріальної допомоги з коштів місцевого бюджету. Наступним рішенням перейменували шість вулиці без зміни нумерації об’єктів нерухомого майна у громаді: вулицю Горького селище Дубове на вулицю Левада, вулицю М. Гвардії селище Дубове на вулицю Берег, вулицю Гагаріна в селі Калини на вулицю Українська, вулицю Мічуріна в селі Калини на вулицю Великий, вулицю Гагаріна в селі Красна на вулицю Лугова, вулицю Першотравнева в селі Красна на вулицю Травнева.
Ухвалили ряд рішень щодо земельних питань та перейшли до  «Різного», де на розгляд депутатів було винесено ще кілька питань. Тож затвердили положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення на території Дубівської територіальної громади, а також перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах. 
Наприкінці засідання надали дозвіл на розроблення детального плану території та затвердили детальні плани території.

сесія12.jpg